preview2_cam3 (2)

Miljø, kvalitet og sikkerhetskrav

Modulvegger-gruppen sin målsetting er at alle kunder skal føle begeistring over kvaliteten vi leverer . Riktig kvalitet må være at vi leverer det vi er blitt enige om – pluss litt ekstra! For å oppnå en totalkvalitet må det være utsøkte råvarer, kvalitetskontroll under fremstilling, riktig emballering og levering til avtalt tid, proff prosjektledelse og ikke minst, dyktige montører. Modulvegger-gruppen arrangerer nødvendige kurs for sine montører slik at de til enhver tid besitter den faglige kunnskapen som kreves og forventes. I tillegg har vi en velfungerende internkontroll i produksjonens alle ledd.

Ved bruk av våre fremtidsrettede vegg og himlingssystemer oppnås et arbeidsmiljø som er lyst og trivelig. Her er det plass til kommunikasjon, samtidig som det er anledning til å være “litt for seg selv”. Gjennom våre store vegg – glassflater er dette mulig.

Alle råvarene til våre veggssytemer er valgt med tanke på gjenbruk, miljø og trivsel. Derfor benytter vi i stor grad biologisk nedbrytbare råstoffer uten helseriskiko for ansatte og oppdragsgivere. Alle våre produkter leveres i henhold til gjeldene krav til sikkerhet og tekniske krev. At våre veggprofiler har avrundede hjørner og glatte overflater gjør at også rengjøringen blir enklere. Da alle våre veggsystemer er “nesten” ferdige ved vår fabrikk, sørger dette for at montasjen foregår uten store forurensinger som støv og støy. Vi kan faktisk montere i et allerede etablert miljø. Våre produkter er alle utviklet med tanke på gjenbruk. Ved flytting eller endring av lokalet, kan våre veggsystemer demonteres og remonteres etter ønske. Dette er en videreføring av vår miljøstrategi og gir vesentlige reduserte kostnader for bruker. For oss er de langvarige kundeforholdene et bevis på at gjenbruk ikke betyr redusert lønnsomhet, tvert om, dere får en langsiktig samarbeidspartner som ivaretar nye krav til inneklima og miljø.

 

Har du innspill til hvordan klima- og miljøpåvirkningen av varer/tjenester kan forbedres hos Modulvegger?
Del det gjerne med oss under!

Vi er medlem

Modulvegger AS er medlem av Grønn Byggallianse, de har som hovedmål å øke bærekraften i norske bygg og er eier av Breeam NOR. De skal være landets ledende leverandør av helhetlige, samlende og anerkjente klassifiserings- og sertifiseringssystemer. De skal tilby beste kunnskap om bærekraft i norsk bygg og eiendom. Vi er også medlem av Grønt Punkt Norge. Med dette ivaretar vi håndteringen av emballasje som brukes på våre produkter som sendes ut i markedet. På fabrikken har vi egne presser for plast og papp. Emballasjen på våre utsendte produkter hentes opp på faste ruter. Vi er også Miljø fyrtårn sertifisert.