preview2_cam3 (2)

Modulvegger-gruppen

Modulvegger er en ledende aktør innenfor systeminnredninger i Norge. Over 40 år i markedet har gitt oss kunnskap som har resultert i høy kvalitet på både produkter og tjenester.

Modulvegger-gruppen fremstår som en økonomisk sunn bedrift, med klare definerte målsetninger for omsetning og virkeområde. Våre produkter utvikles kontinuerlig og skal alltid være markedets beste på kvalitet, design og fleksibilitet. Dette gjør oss til en av de ledende aktørene i Norge innen fleksible vegger og himlinger.

Modulvegger-gruppen består i dag av Modulvegger Oslo, Modulvegger Trondheim, Modulvegger Bergen, Modulvegger Østfold AS, Stavanger Bygg AS og Troms Byggmontering AS som systeminnredningsentreprenører og Modulvegger AS som produsent. Modulvegger Oslo AS har også avdelingskontor i Drammen og en egen Mono himling avdeling. Modulvegger AS har avdeling Oslo Byggshop som selger produkter innenfor systeminnredning. I tillegg samarbeider vi med et veletablert forhandlernett i resten av landet. Vi sørger derfor til enhver tid for optimale løsninger i henhold til dine ønsker og krav i hele landet.

Etiske retningslinjer i Modulvegger-gruppen: Etiske retningslinjer i Modulvegger-gruppen

Redegjørelse for aktsomhetsvurdering etter Åpenhetsloven: Redegjørelse for aktsomhetsvurdering etter Åpenhetsloven